Onze medewerkers zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen de IT branche en kunnen wij u de meest geschikte oplossingen aanbieden. InfoWorks is altijd tot uw dienst!

De service van InfoWorks

Adviseren

Automatisering bestaat tegenwoordig niet alleen uit het leveren van hard- en software, maar vooral uit de adviserende rol van uw leverancier.

Trainigen

Haal meer uit uw digibord, en leer hoe u uw lesstof interactief aan kan bieden.

Dieptereiniging

U kunt de levensduur van uw beamer flink verbeteren door jaarlijks een dieptereiniging door de installateurs van InfoWorks te laten doen.

Remote PC hulp

Direct support nodig? Er zijn problemen die op afstand opgelost kunnen worden.

Netwerkbeheer

InfoWorks is gespecialiseerd in het aanleggen en beheren van systemen en netwerken voor het midden- en kleinbedrijf. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en voordelen die een netwerk of thuiswerkplek voor uw bedrijf kan hebben. Klik hieronder op de diverse diensten van InfoWorks voor meer informatie.

Systeembeheer

InfoWorks kan vanaf de basis of vanuit een bestaande situatie fungeren als uw systeembeheerder. In de praktijk houdt dit in dat wij uw computernetwerk aanleggen, optimaliseren en onderhouden, of u assisteren bij een deel van deze werkzaamheden. Klik hieronder op de diverse werkzaamheden voor meer informatie.

Interesse? Bel voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

0226 340 555

Uw voordelen

✓ Persoonlijk contact
✓ Snelle service en leveringen
✓ Alles onder 1 dak
✓ Merk onafhankelijk
✓ Maatwerk
✓ Telefonisch bereikbaar
✓ Korte communicatielijnen

Neem contact op

Invalid Email

Zoeken

Locatie

Contact

InfoWorks Automatisering bv

Berenkoog 13

1822 BH Alkmaar

t: 0226-340555

info@infoworks.nl