Als aanvulling op onze standaard service beschikken wij over een programma waarmee wij u een snellere en betere ondersteuning kunnen geven: Remote PC Support. Hiermee kunnen wij verbinding maken met uw pc, meekijken op het scherm en toetsenbord en muis bedienen. Dit alles gebeurd over een beveiligde verbinding en alleen met uw toestemming.

Remote PC hulp van InfoWorks

Veilige download

Op onze website kunt u het programma downloaden en uitvoeren. Vervolgens stuurt u over één van de beveiligde verbindingen een verbindingsaanvraag naar één van onze medewerkers. Pas nadat uw aanvraag door ons is geaccepteerd, wordt de verbinding met uw pc gemaakt.

Directe probleemaanpak

Door gebruik te maken van Remote PC Support wordt het actieve scherm van de pc overgenomen. Hierbij kunnen wij letterlijk zien wat u ziet en zo samen met u het probleem achterhalen. Dit betekent voor u een directe probleemaanpak, waardoor er een kortere doorlooptijd bij het oplossen van storingen ontstaat

Zelf in control

U blijft zelf de regie in eigen handen houden want, de verbinding wordt door u zelf geïnitieerd. U bepaalt dus zelf of en wanneer er een verbinding wordt gemaakt.

Werkzaamheden volgen

Als wij via Remote PC Support werkzaamheden verrichten kunt u op uw monitor zien wat er gebeurd en u kunt de verbinding op elk gewenst moment verbreken.

Heeft u al contact opgenomen met een van onze medewerkers?

Dan zijn wij klaar om u op afstand te helpen.

Uw voordelen

✓ Persoonlijk contact
✓ Snelle service en leveringen
✓ Alles onder 1 dak
✓ Merk onafhankelijk
✓ Maatwerk
✓ Telefonisch bereikbaar
✓ Korte communicatielijnen

Neem contact op

Invalid Email

Zoeken

Locatie

Contact

InfoWorks Automatisering bv

Berenkoog 13

1822 BH Alkmaar

t: 0226-340555

info@infoworks.nl