InfoWorks kan vanaf de basis of vanuit een bestaande situatie fungeren als uw systeembeheerder. In de praktijk houdt dit in dat wij uw computernetwerk aanleggen, optimaliseren en onderhouden, of u assisteren bij een deel van deze werkzaamheden.

Systeembeheer van InfoWorks

Consultancy

U bent op zoek naar de beste oplossing voor uw bedrijf? Of het nu gaat om een nieuw te plaatsen computernetwerk of een probleem met het huidige netwerk, InfoWorks heeft ervaren consultants die u altijd een juiste oplossing kunnen bieden.

 

Backup services

Online backup, schijf image, backup tape, backup robots; InfoWorks heeft voor ieder situatie een passende backup vorm. Kom eens langs om de mogelijkheden te bespreken, zodat ook u altijd veilig kan werken.

 

Incident management (helpdesk)

Wanneer u een probleem heeft met uw systeem of netwerk staan onze werknemers altijd klaar om u te helpen. In geval van nood zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

 

Remote services

Voor een goede werking van uw computernetwerk is het onderhouden hiervan essentieel. Remote server monitoring zorgt dat uw systeem altijd correct werkt, veilig en up-to-date is. Mocht er onverhoopt toch een probleem voordoen, kunnen wij u direct helpen met Remote PC support. Hiermee nemen wij via een beveiligde verbinding uw systeem over en bent u direct geholpen.

 

Server APK

Als aanvulling op het netwerk- en systeembeheer bieden wij de mogelijkheid tot het verrichten van een Server APK. Deze Algemene Periodieke Keuring wordt bij u op locatie uitgevoerd en de bevindingen worden in een rapport vastgelegd. Zowel al uw hardware als al uw software wordt gecontroleerd op een goede werking. Eventuele tekortkomingen en/of gebreken kunnen wij direct verhelpen.

 

Virtualisatie

U wilt uitbreiden, maar u heeft geen ruimte? Virtualisatie biedt dé oplossing. U kunt virtueel diverse type systemen creëren zonder dat u daar extra hardware voor hoeft aan te schaffen. Ons team bestaat uit technische professionals die uw hardware naar volle efficiëntie kunnen benutten.

 

Interesse? Bel voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

0226 340 555

Uw voordelen

✓ Persoonlijk contact
✓ Snelle service en leveringen
✓ Alles onder 1 dak
✓ Merk onafhankelijk
✓ Maatwerk
✓ Telefonisch bereikbaar
✓ Korte communicatielijnen

Neem contact op

Invalid Email

Zoeken

Locatie

Contact

InfoWorks Automatisering bv

Berenkoog 13

1822 BH Alkmaar

t: 0226-340555

info@infoworks.nl