Dankzij de samenwerking met ThePhoneLab kunt u uw smartphone of tablet binnen "no time" laten repareren.

Reparatie nodig? Binnen één uur bent u weer online!

Anno 2017 zijn we allemaal drukker dan ooit. Dat betekent geen tijd om de deur uit te gaan. Gelukkig heeft ThePhoneLab die tijd wel! Tot aan uw bureau komen zij zelfs jouw smartphone of tablet ophalen en binnen één uur weer terugbrengen. Al zit uw bedrijf of school in Noord, Oost, Zuid of West, bij ThePhoneLab vinden wel het allemaal best!

Tablet stuk? ThePhoneLab

Breek meer, betaal minder!

Zakelijke klanten die een vast aantal telefoons of tablets per maand laten repareren profiteren van aantrekkelijke kortingen. Werkt uw personeel  met zakelijke telefoons of leerlingtablets en gaan deze regelmatig stuk? Neem contact met ons op over het aantal schadegevallen per maand en ontvang een "offer you can’t refuse”.

UNETO-VNI lidmaatschap

In 2016 is ThePhoneLab lid geworden van het UNETO-VNI een branchevereniging voor o.a. technische detailhandel. Het bedrijf en haar monteurs hebben hiervoor een keuring succesvol doorstaan. Voor verdere informatie kunt u kijken op: UNETO-VNI.

Een persoonlijke specialist voor al u reparatievragen

ThePhoneLab begrijpt dat u door alle gebarsten schermen soms de draad kwijt bent. Daarom krijgt u bij ThePhoneLab een eigen account manager die verantwoordelijk is voor het managen van al uw reparaties. Deze zal u op de hoogte houden van de status van de verschillende reparaties en is altijd telefonisch- en via Whatsapp beschikbaar voor uw vragen.

Interesse? Bel voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

0226 340 555

Uw voordelen

✓ Persoonlijk contact
✓ Snelle service en leveringen
✓ Alles onder 1 dak
✓ Merk onafhankelijk
✓ Maatwerk
✓ Telefonisch bereikbaar
✓ Korte communicatielijnen

Neem contact op

Invalid Email

Zoeken

Locatie

Contact

InfoWorks Automatisering bv

Berenkoog 13

1822 BH Alkmaar

t: 0226-340555

info@infoworks.nl